***       Водещите вечерни новини       на 23 март 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 23 март 
Коментари Харесай

Водещите новини! Арестуваха македонец за незаконен трафик на руснаци. „Вагнер“ свива дейността си в Украйна


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 23 март   

 

Словенската полиция е арестувала жител на Северна Македония поради транспорт на съветски жители, влезнали нелегално на словенска територия, съобщи СТА.

Полицията спряла през вчерашния ден следобяд автомобил с хърватска регистрация, каран от 38-годишен жител на Северна Македония. При инспекцията било открито, че в колата пътуват петима руснаци, които по-рано влезнали нелегално в Словения.

***

„ Собственикът на компанията Евгений Пригожин е подложен на напън от страна на военния и политическия хайлайф в Москва. По-рано съветските управляващи не разрешиха на " Вагнер " да набира пандизчии, които да изпраща на фронта в Украйна. Също по този начин съветското военното министерство прекрати доставките на муниции за наемниците “.

***

„ Императорът Си Цзинпин посети Пу Тин, губернатор на северната китайска провинция Руксия “.

***

Националният байрак на Украйна се развя в окупирания през 2014 година от Русия черноморски полуостров Крим.

***

„ Кой тъкмо ръководи Русия? “ 

Този въпрос насочва английският „ Дейли Мейл ”, след което прави разбора за вероятните двойници на Владимир Путин. 

***

Икономическият напредък на Гърция от 2019 година насам изпреварва огромните стопански системи, показва организация „ Блумбърг “, представена от АНА-МПА.

***

***

„ По време на най-голямата рецесия в Европа държавното управление на Продължаваме промяната и Демократична България сподели, че може да обезпечи евтина сила на бизнеса. 

Стана ясно, че когато бизнесът получава съответна поддръжка, вместо рекет, България има по какъв начин да е водеща по растеж на индустриалното произвеждане, първа по растеж в износа, с 3,9% по-висок Брутният вътрешен продукт и с максимален растеж на заплатите в целия Европейски съюз “.

***

Оръжието му е конфискувано, а при осъщественото претършуване в жилището му проверяващите разкрили 27 ловни патрони 16-ти диаметър, които са нелегално притежавани от ловеца.

***

Сигнал за убито куче е постъпил в полицията на 22 март. Установено е, че животното не е мъртво, само че му е породено тежко увреждане. Разпитани са очевидци и е формирано досъдебно произвеждане. Разследването на случая продължава.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР